ProSystem Nx Series

Dispozitive multi-senzor conectate pentru monitorizarea poluarii interioare.

ProSystem Nx Series
  • Monitorizarea a pana la 26 de parametri
  • Integrat in Platforma Cloud My.Nuvap
  • Aplicatia de baza
  • 80mp acoperire
  • Pana la 3 ore baterie de rezerva
  • Pana la 60 de zile stocare de date incorporata
  • Conectivitate WiFi
  • Configurare simpla
  • Garantie de 2 ani
  • Fabricat in UE

Utilizare

Expunerea continua la sursele de poluare interioara este una dintre principalele cauze ale bolilor cronice si grave. Substantele periculoase - orice lichid, gaz sau solid care prezinta riscuri pentru sanatatea sau siguranta lucratorilor - se gasesc in aproape toate locurile de munca. In intreaga Europa, milioane de lucratori vin in contact cu agenti chimici si biologici care ii pot face rau. Directiva-cadru europeana privind siguranta si sanatatea la locul de munca (Directiva 89/391 / CEE), adoptata in 1989, a reprezentat o etapa importanta in imbunatatirea sigurantei si a sanatatii la locul de munca. Acesta garanteaza cerintele minime de siguranta si sanatate in intreaga Europa, in timp ce statele membre au dreptul sa mentina sau sa stabileasca masuri mai stricte.

Solutia Nuvap ProSystem

Nuvap a dezvoltat o solutie IoT simpla, inovativa si rentabila pentru a monitoriza pana la 26 de surse de poluare interioara - 24x7x365 - si pentru a genera rapoarte si notificari despre parametrii medii inregistrati. Nuvap ProSystem este compus din dispozitivele din seria Nx si din platforma cloud, My.Nuvap. Seria Nx este dispozitiv multi-senzor de incredere dedicat monitorizarii a pana la 26 de parametri privind calitatea mediului inconjurator. Aparatele Nx sunt integrate in platforma cloud My.Nuvap. Datele pot fi de asemenea vizualizate prin aplicatia dedicata, care este interfata principala atunci cand dispozitivul este instalat in modul autonom.
phones
DESCARCATI NUVAP APP

Platforma My.Nuvap

My.Nuvap este o platforma multi-chiriasa dedicata colectarii datelor monitorizate de dispozitivele Nuvap Nx si permiterea mai multor actiuni:
  • Gestionarea dispozitivelor
  • Vizualizarea tabloului de bord (indexul Nuvap)
  • Gestionarea notificarilor
  • Rapoarte recurente programate sau la cerere

Conectivitate

Datele monitorizate de Seria Nx sunt transmise platformei My.Nuvap printr-o conexiune WiFi standard. Standardele acceptate pentru WiFi sunt 802,11 b / g 2,4 GHz. Seria Nx necesita o procedura simpla de inregistrare a retelei. Nuvap App permite o descoperire si inregistrare usoara a dispozitivului Nx pe norul My.Nuvap. Odata ce dispozitivele sunt conectate, nu se solicita nicio alta configuratie.

notificari

Aparatele Nx ofera 2 tipuri de alarme vocale (prudenta si pericol) si 5 tipuri de semnale luminoase (verde, galben, rosu, albastru si violet). Notificarile pot fi setate prin platforma App si My.Nuvap si livrate prin aplicatie sau e-mail. De asemenea, ele pot fi dezactivate.

Tehnologia

Nuvap selectati senzori certificati de cea mai buna calitate, iar unele dintre ele - Radon, Electromagnetism si Radioactivitate - sunt exclusive pentru sistemul Nuvap. Patentele si algoritmii de evaluare a sanatatii si sigurantei spatiilor monitorizate sunt dezvoltate in mod unic de catre Nuvap. Monitorizarea anumitor parametri se realizeaza prin intermediul senzorilor care fac obiectul brevetelor apartinand unor terte parti.

Seria Nx | Dispozitive multi-senzori

Stim despre ELECTROMAGNETISM

NIR, radiatie neionizanta, a existat intotdeauna pe planeta noastra. NIR este cauzata de emisiile generate de campurile electrice, campurile magnetice si electromagnetice ale soarelui, atmosfera noastra si Pamantul insusi. Dezvoltarea tehnologica prin utilizarea energiei electrice a introdus echipamente si facilitati legate de activitatile umane care, atunci cand lucreaza, pot produce campuri electromagnetice a caror intensitate depinde de caracteristicile lor tehnice si de functionare.

Principalele surse tehnologice ale campurilor electromagnetice de inalta frecventa in medii externe sunt telecomunicatiile, radiourile si televizoarele.

Statiile radio de baza (RBS) pentru telefoanele mobile transmit semnale in zone limitate si au putere limitata: distributia pe scara larga in zona urbanizata este necesara pentru a permite o acoperire mobila mai rezistenta pe teritoriu. Instalatiile de televiziune radio difuzeaza semnalul pe zone mai mari si au o putere emisiva mai mare.

SOLUTIE

Daca intalniti o sursa de electromagnetism la domiciliu (sau la locul de munca) care nu respecta reglementarile sau este mai mare de 3,4 V / m, solutiile posibile sunt:

  • Determinati, daca este posibil, sursa de poluare cu Nuvap N1 (modul de masurare punctuala) si scoateti-o din locurile in care va petreceti cea mai mare parte a timpului. De exemplu, daca cauza este o lampa sau un sistem radio, incercati sa o deplasati de la zona patului pentru a minimiza expunerea la undele electromagnetice.
  • Deplasati-va patul sau biroul in zona cea mai sanatoasa si cea mai curata din locuinta dvs. pentru a limita obtinerea de emisii si puteti identifica cu usurinta acele zone (prin modul de masurare punctuala N1).
  • Dezactivati intotdeauna routerul Wi-Fi cand nu il folositi si intotdeauna cand va odihniti. Sugerati-le si vecinilor dvs. pentru a minimiza expunerea continua.
Daca este imposibil sa localizati o zona necontaminata in casa si / sau in mediul de lucru din cauza unei emisii defectuoase, veti dori sa contactati un expert pentru a identifica sursa de poluare si sa solicitati ca aceasta sa fie in conformitate cu legea . De asemenea, este posibil sa se introduca tehnici de constructie evoluate pentru renovarea casei dumneavoastra si utilizarea materialelor si sistemelor anti-electrosmog. Suportul Nuvap va va informa asupra posibilitatii de testare amanuntita a laboratorului si va va adresa companiilor specializate in restructurarea anti-electrosmog.

Stim despre gazul RADON

Radonul (Rn) este un gaz radioactiv inert prezent in natura. Este inodor si incolor si se afla in cantitati foarte variabile pe toata suprafata pamantului. Desi nu este perceput de simturile noastre, radonul poate fi detectat cu ajutorul instrumentelor de masurare. Radonul si produsele sale de dezintegrare sunt considerate printre principalii poluanti de aer interior, clasificati ca agenti cancerigeni din grupa 1 (agenti de cancerigenitate constatata la om) de catre Agentia Internationala pentru Cercetarea Cancerului. Expunerea la Radon este considerata de Organizatia Mondiala a Sanatatii a doua cauza principala a cancerului pulmonar dupa fumat si 5 - 20% din toate cazurile sunt atribuite (de la 1.500 la 5.500 estimate anual in Italia).

Tind sa se acumuleze in medii inchise (medii interioare), care in unele cazuri pot atinge concentratii care prezinta un risc semnificativ pentru sanatatea populatiei expuse.

Cladirile cele mai expuse riscului sunt cele construite pe soluri vulcanice sau foarte permeabile realizate din materiale precum tuf, pozzolan, granit.

Nivelul de radon atins in cladiri depinde de numerosi factori, inclusiv tipul de cladire si cantitatea de schimbare a aerului, care, la randul sau, depinde de gradul de ventilatie naturala sau artificiala.

SOLUTIE

CUM VA REDUCE NIVELELE RADON?

Tipul actiunilor depinde de nivelul de radon din cladire, de tipul si de varsta cladirii, de compatibilitatea cu reglementarile si de restrictiile de constructie si de standardele de siguranta. Costurile variaza in functie de tipul de interventie, dar sunt, in general, durabile in ceea ce priveste unitatile individuale.

Prin urmare, este posibil sa va protejati de radon in majoritatea cazurilor, foarte des prin implementarea unor actiuni simple la un cost redus. Iata cateva sfaturi:

  1. Cresterea ventilatiei in mediul inconjurator dilueaza prezenta radonului. Problema fundamentala care implica acest sistem este legata de necesitatea recuperarii caldurii in lunile de iarna.
  2. Sigilarea tuturor posibilelor rute de intrare Radon prin companii specializate. O astfel de etansare poate fi partiala, adica crapaturi, jonctiuni de perete-pardoseala, canale de serviciu (hidraulice, termice, utilitati, etc.) sau totale, adica pe intreaga suprafata in contact cu solul. Materialele polimerice sunt utilizate pentru etansarea partiala si foile de materiale rezistente la radon pentru etansarea totala.
  3. Imbunatatirea solului, o tehnica speciala pentru o concentratie ridicata de radon interior care vine de la sol. Un spatiu redus (colector) care colecteaza gaz radon trebuie construit sub suprafata cladirii. Acest spatiu & # 8220 este conectat la un ventilator capabil sa creeze o depresiune, datorita caruia Radon este colectat si este impins direct in aer in exterior, impiedicand intrarea in cladire.
  4. Presurizarea cladirii cu ajutorul ventilatoarelor, pentru a reduce depresiunea sa caracteristica, contracarand astfel cresterea radonului de la sol. In practica, este ca si cum aerul din interior a impins Radon din cladire.
  5. Cresterea ventilatiei spatiului de strangere: daca cladirea este echipata cu un spatiu de acces, cresterea ventilarii poate dilua Radonul, reducand astfel transferul acestuia in cladire. Cresterea ventilatiei poate fi realizata prin cresterea numarului de orificii de aerisire sau prin utilizarea unui ventilator.

Suportul Nuvap va va informa asupra posibilitatii de testare amanuntita a laboratorului si va va adresa companiilor specializate in reducerea emisiilor de gaze radon care va sunt mai aproape de dumneavoastra.

Stim despre RADIOACTIVITATE

Radioactivitatea , cunoscuta si sub numele de dezintegrare radioactiva , este un set de procese fizico-nucleare prin care unele instabile sau Nucleul atomic (radionuclid) degradat (transmuta), intr-o anumita perioada de timp denumita timp de dezintegrare, in nucleul energiei mai mici atingand o stare de stabilitate mai mare cu emisia de radiatii ionizante conform principiilor conservarii masei / energiei si a cantitatii de miscare .

SOLUTIE

In cazul in care Nuvap N1 semnaleaza prezenta radioactivitatii, recomandam:

  1. Contactati companiile specializate pentru instalarea panourilor de selectie specifice in zona afectata pentru a contine radiatii ionizante provenite din radioactivitate, daca este posibil sa se determine cu precizie sursa de poluare.
  2. Eliminati, daca este posibil, sursa de poluare radioactiva.
  3. Datorita lui Nuvap N1, alegeti locurile de munca sau casele fara surse radioactive (sau alti poluanti).

Stim despre WI-FI

Termenul Wi-Fi , in domeniul telecomunicatiilor, indica un tip de tehnologie si echipamente conexe care permit terminalelor utilizator sa se conecteze reciproc printr-o retea locala wireless (WLAN) bazata pe standardul IEEE 802.11. Fiecare punct de acces este o sursa constanta de campuri electromagnetice de 2,4 GHz sau 5 GHz. Desi este foarte putin individual (100 mW), prezenta a numeroase dispozitive (Telefoane, Punct de Acces, Hot Spot, Retele corporative) este de natura sa creeze o putere electromagnetica care nu mai poate fi neglijabila.

SOLUTIE

Daca Nuvap N1 ar prezenta o prezenta excesiva a electromagnetismului cauzat de Wi-Fi in zona monitorizata, va recomandam sa:

  1. Folositi ruterul Wi-Fi atunci cand este necesar si opriti-l dupa utilizare.
  2. Inchideti routerul Wi-Fi acasa inainte de a merge la culcare. Procedand astfel, veti limita expunerea la undele Wi-Fi la 7 ore pe zi.
  3. Ridicati gradul de constientizare al vecinilor si colegilor sa urmati pasii 1 si 2 pentru a reduce expunerea la undele externe Wi-Fi, deoarece prezenta mai multor Wi-Fi-uri in majoritatea zonelor de locuit creste intensitatea expunerii.

Suportul Nuvap va va informa asupra posibilitatii de testare amanuntita si va va adresa companiilor specializate care va sunt mai aproape de dumneavoastra.

Stim despre monoxid de carbon

Monoxidul de carbon este un gaz incolor, inodor si fara gust. Daca monoxidul de carbon este inhalat in cantitati mari, acesta poate reduce capacitatea de absorbtie a oxigenului, ducand la deteriorarea grava a tesutului, care poate pune viata in pericol. Intoxicatia cauzata de monoxid de carbon este una din cauzele deceselor accidentale.

Monoxidul de carbon este produs de aparate sau de alte dispozitive care produc gaze de combustie, cum ar fi cele care ard gaze sau alte produse petroliere, lemn sau alti combustibili. Pericolul are loc atunci cand monoxidul de carbon se acumuleaza in spatii slab ventilate. Masurile de precautie simple pot salva vieti.

SOLUTIE

Daca Nuvap N1 semnaleaza prezenta monoxidului de carbon, o sursa de monoxid de carbon este prezenta in zona monitorizata, daca semnalele Nuvap N1 semnaleaza prezenta unei cantitati mari de monoxid de carbon, exista un pericol pentru sanatate care ar putea chiar sa puna in pericol viata.

In acest caz trebuie sa:

  1. Ventilati imediat zona contaminata prin deschiderea usilor si a ferestrelor.
  2. Se indeparteaza de zona contaminata cu monoxid de carbon.
  3. La primele semne sau simptome de otravire cu monoxid de carbon (cefalee, ameteli, greata, varsaturi, dureri in piept, confuzie), cereti imediat ajutor sau mergeti la camera de urgenta.
  4. Dupa eveniment, tehnicienii specializati ar trebui sa verifice toate sistemele care au cauzat prezenta monoxidului de carbon in zona monitorizata de Nuvap N1 (incalzitoare cu ardere, cuptoare, gratare de carbune, aragaze, cazane pe gaz, seminee, generatoare portabile, Pe barci de casa, sobe din lemn, motoare de autoturisme si camioane).

Stim despre gaz metan

Metanul este un combustibil fosil care apartine familiei de hidrocarburi, compusi chimici constand din carbon si hidrogen. La temperatura camerei si presiune, metanul este un gaz incolor, inodor si foarte inflamabil. Este cea folosita in mod obisnuit in bucatarii pentru a alimenta flacara de sobe de gaz si pentru a incalzi casa.

In medii inchise (de exemplu intr-o incapere), cand acest gaz se amesteca cu aer si in prezenta unui grund (o flacara sau o scanteie provocata de aprinderea luminii), se aprinde provocand explozii periculoase.

Nu este toxica prin inhalare sau prin contact si, fiind mai usoara decat aerul, in caz de scurgeri se disperseaza rapid in sus.

Este un obicei bun pentru camerele de aer in cazul in care apar dispozitive care utilizeaza gaze naturale. Gazul metan din interiorul rezervoarelor sau din interiorul conductelor nu se poate aprinde deoarece nu este prezent oxigenul, dar devine inflamabil in timpul fazei de iesire atunci cand se amesteca cu aerul.

SOLUTIE

Deoarece metanul este un gaz inflamabil, daca in zona monitorizata este detectata o prezenta puternica de gaz metan, va recomandam:

  • Nu activati niciun tip de flacara (potriviri, brichete) si nu actionati nimic care poate produce scantei, cum ar fi intrerupatoarele electrice, clopotele usilor sau telefoanele.
  • Deschideti imediat usile si ferestrele pentru a permite aerului sa intre si a gazelor.
  • Daca este posibil, inchideti supapa de gaz pe contor sau rezervor.
  • Intoarceti-va in casa doar atunci cand sunteti siguri ca nu mai mirosi gaze.
  • Daca un miros puternic de gaz vine de la casa vecinului tau, nu ezitati sa alertati departamentul de pompieri.
  • Dupa eveniment trebuie sa contactati urgent tehnicienii calificati pentru a repara orice scurgere de metan, deoarece exista riscul de incendiu sau de explozie in cazul in care saturatia gazului metan are loc in mediul inchis.

Este esential sa se efectueze inspectii periodice si de intretinere a tuturor aparatelor si dispozitivelor care utilizeaza gazele naturale conform instructiunilor producatorilor.

Stim despre materii particulare

  • Surse naturale
  • incendii forestiere
  • Activitatea vulcanica
  • Praf, pamant si sare marina ridicata de vant (asa numitele aerosoli marini)
  • Polen si spori
  • Roci eroziune
  • Surse antropice
  • Traficul de vehicule, atat pentru autovehicule cu motorina, cat si pentru benzina
  • Utilizarea combustibililor solizi pentru incalzirea locuintelor (carbune, lemn si pacura)
  • Reziduuri de uzura a suprafetei drumurilor, frane de vehicule si anvelope
  • Activitatea industriala

Particulele fine pot fi inhalate si penetreaza tractul respirator superior, de la nas pana la laringel. Studiile epidemiologice, confirmate de asemenea prin analize clinice si toxicologice, au aratat ca poluarea aerului are un impact semnificativ asupra sanatatii cu cat este mai mare concentratia de pulberi in aer, de fapt, cu atat mai mare este efectul asupra sanatatii oamenilor. Efectele acute sunt legate de o expunere pe termen scurt (una pana la doua zile) la concentratii mari de particule care contin metale. Aceasta afectiune poate provoca inflamatia tractului respirator, cum ar fi atacurile de astm, sau poate afecta functionarea sistemului cardiovascular. Efectele cronice depind, in schimb, de expunerea prelungita la concentratii mari de particule si pot provoca simptome respiratorii cum ar fi tusea si flegma, scaderea capacitatii pulmonare si bronsita cronica. Pentru persoanele sensibile, adica persoanele care sufera deja de boli cardiace sau pulmonare sau de astm, este rezonabil sa se teama de o inrautatire a starii si de aparitia simptomelor tipice ale tulburarii.

SOLUTIE

NUVAP N1 SEMNALA PREZENTA MATERIALELOR PARTICULATE: CE VREA SA FACI?

Prezenta particulelor in casa este normala, avand in vedere ca cercetarile universitare arata ca prezenta acestei poluari interioare este, in medie, chiar de 5 ori mai mare decat in ??exterior.

Daca particulele sunt gasite in interior, este o idee buna sa:

  1. Ventilati camera in mod regulat prin deschiderea ferestrelor (acordand atentie pierderilor de caldura la vreme rece).
  2. Curatati camerele cu un aspirator cu o frecventa mai mare Rotitele de curatare cu vacuum sunt utile si eficiente.
  3. Daca este posibil, evitati sau limitati utilizarea covoarelor, covoarelor si a canapelelor din material textil care tin mai usor praful si acarienii.
  4. In camerele in care petreceti mai mult timp (cum ar fi dormitorul), poate fi util sa folositi un purificator de aer portabil (sa nu neglijezi periodic intretinerea si curatarea filtrelor).
  5. Evitati utilizarea imprimantelor in dormitoare si puneti-le in locuri de aerare. Pulberile de toner provenite de la imprimante / copiatoare sunt doar cateva din cauzele care pot genera riscuri pentru sanatate in familie.

Suportul Nuvap va va informa asupra posibilitatii de testare amanuntita si va va adresa companiilor specializate care va sunt mai aproape de dumneavoastra.

Stim despre poluarea apelor

Apa este o nevoie de baza pentru viata umana. Cu toate acestea, poate dauna sanatatii noastre, daca nu este verificata in mod corespunzator in timpul calatoriei sale in casele noastre.

Apa poate fi afectata de contaminarea din ce in ce mai mare a solului, provocata de descarcarile urbane si industriale, de ploaia acida, de pesticide si de ingrasaminte, care provoaca o prezenta mai mult sau mai putin omniprezenta a multor substante chimice Puternic specii . In ultimii ani, numai cu titlu de exemplu, au existat mai multe cazuri de poluare a apelor subterane legate de utilizarea produselor chimice in agricultura.

SOLUTIE

Daca aflati ca apa din robinetul din casa este contaminata, primele solutii simple sunt:

  • Evitati sa consumati apa de la robinet.
  • Gatiti cu apa imbuteliata sau apa a carei puritate a fost verificata (de exemplu, apa de izvor care este verificata periodic).
  • Nu lasati apa sa intre in contact cu alimentele (de exemplu, fructele si legumele trebuie spalate cu apa imbuteliata).
  • Daca totusi doriti sa folositi apa de la robinet, instalati un sistem de filtrare specific pentru poluantul pe care l-ati gasit.

Suportul Nuvap va va informa asupra posibilitatii de testare amanuntita a laboratorului si va va adresa companiilor specializate in instalarea sistemelor de filtrare.

 

Stim despre poluarea cu zgomot

De-a lungul timpului, poluarea sonora poate provoca probleme psihologice, hipertensiune arteriala si stres la persoanele care va sunt supuse in mod constant.

SOLUTIE

In cazul in care Nuvap N1 constata un nivel excesiv de zgomot in timp in zona monitorizata, va recomandam:

  1. Incercati sa intelegeti originea zgomotului si, daca este posibil, asigurati-va ca acesta este suspendat sau atenuat intr-un prag de siguranta (utilizati Nuvap N1 in modul de masurare punctual pentru verificare).
  2. Daca nu a fost posibila atenuarea sursei de zgomot intr-un nivel acceptabil, asa cum este produs in afara zonei pe care doriti sa o curatati, utilizati dopurile de urechi cat mai mult posibil, mai ales cand dormiti, pentru a minimiza expunerea la zgomotul de fond. Daca sursa de poluare este in afara casei dumneavoastra, va recomandam instalarea geamurilor si a corpurilor de iluminat anti-zgomot.

Suportul Nuvap va va informa despre posibilitatea efectuarii de teste amanuntite in laborator si va va pune in contact cu companiile specializate in materialele de absorbtie a sunetului pentru casa.

Stim despre umiditate

Umiditatea atmosferica inseamna cantitatea de vapori de apa continuta in aer si care provine din evaporarea apei de pe suprafata solului prin actiunea radiatiei solare si, de asemenea, in cantitati mici, transpiratia din plante. Vaporii de apa au un rol foarte important in atmosfera, deoarece condensul sau formeaza nori, ceata si precipitatii. Rata de umiditate si calitatea aerului in interiorul casei dvs. sunt elemente care determina confortul si sanatatea intregii familii.

SOLUTIE

DACA NUVAP N1 DETECTIE MASURA EXCESA CE VREA SA FACUT?

  1. Reduceti nivelul de umiditate cu un dezumidificator pe care il puteti cumpara in magazine specializate (preferati modele adecvate dimensiunii zonei care urmeaza sa fie dezumidificata).
  2. Aerisiti-va casa in fiecare dimineata timp de cel putin 10 minute.
  3. Evitati stagnarea apei in farfuriile plantelor de interior.
  4. Utilizati aerisirea atunci cand gatiti alimente.
  5. Instalati un ventilator in baie.
  6. Nu spalati prea mult rufe in casa, mai ales noaptea cand ferestrele nu sunt deschise.
  7. Daca este posibil, aranjati lucrarile de drenare cu o companie specializata.

Informatii fizice

Interval de operare si depozitare: -5 ℃ pana la + 40 ℃
Exploatare si depozitare relativa Umiditate: 20% pana la 80%
Fara condensare
Altitudine de functionare: Pana la 2.000 mt deasupra nivelului sl
Implementare: In interior
Dimensiuni (mm): 183x183x80
Greutate (Kg): 0,78

Operatiuni

Categoria de instalare II
Gradul de poluare: 2
Baterie de rezerva: 3,7 Vdc 2200 mAh
Alimentare: Intrare 100-240 Vac, 50-60Hz
Alimentare: iesire 5 Vd @ 2A
Conectivitate: WiFi: 802.11 b / g Clasa III
Timp de functionare a platformei: 99,9%
OS de aplicatii: Android si IoS

Senzori

Campuri electromagnetice de inalta frecventa
Campuri electromagnetice Frecventa joasa
Radon Gas
Radiatii ionizante
Wifi
Metan
Poluare fonica
Calitatea aerului (H2, GPL, Alchool, Nh3, Etanol, Toluen)
Calitatea apei (set ext.) - (Clor, duritate, alcalinitate, nitrit si nitrat)
Materia particulelor
Monoxid de carbon
Dioxid de carbon
Formaldehida
Temperatura
Umiditate

Aprobari si conformitati

R & TTE 199/5 / CE
Directiva UE 2006/95 / CE
Directiva UE 2004/108 / CE
Directivele UE 1999/5 / CE
EN 300 328
EN 301 489-1
EN 301 489-17
EN 55022
EN 55024
EN 61000-3-2
EN 61000-3-3
Certificarea ENEA N.644ARN

Parteneri tehnologici

Universitatea Bicocca din Milano (brevet de calitate a apei)
Universitatea din Pisa
FBK - Trento

Siguranta

CEI EN 61010-1
EMC EN 61326

Restrictii privind conformitatea cu substantele periculoase (RoHS)

In conformitate cu RoHS

Comandarea informatiilor

NVN104 N1Plus 26 parametrii
NVP_CN1RA N1Radon 23 parametrii
NVP_CN1A N1Basic 22 parametrii

Accesorii

NVP_CYREP 1 raport anual
NVP_CRPER Raport de catre un inginer de mediu
Calibrarea NVP_CCALY - 1 dispozitiv
NVP_CWAR1Y Extensie de garantie
NPP_CWATREF Test de apa - reumplere